Till huvudinnehåll

Rreth inspektoriatit të shkollave

Inspektoriati i shkollave inspekton shkollat dhe shqyrton aplikacionet rreth themelimit të shkollave jo- publike. Ti mund t’i drejtohesh Inspektoriatit të shkollave nëse mendon se shkolla ka bërë ndonjë gabim. Objektivi ynë është një shkollim i mirë në një ambient të sigurtë. Këtu mund të lexosh më shumë rreth veprimtarisë sonë, se si mundë të bëni një denocim tek ne ose si ti më së lehti mund të na kontaktosh.

Senast uppdaterad: 14 september 2020