Till huvudinnehåll
sid23
Publicerad: 28 september 2023

Välkommen till Skolinspektionens dag 2023!

Nu är anmälan öppen till Skolinspektionens dag som i år äger rum i Göteborg den 6 december. Generaldirektör Helén Ängmo hälsar välkommen till en dag med rubriken ”Skola med hög kvalitet – för alla elever i hela landet”.

Hur skapar vi en skola med hög kvalitet i hela landet när förutsättningarna är så olika? Hur kan skolan arbeta för att varje elev ska nå så långt som möjligt oavsett bakgrund, var man bor eller vilka förutsättningar som finns i verksamheten?

Det är några av de frågor som vi ska diskutera och fördjupa oss i under Skolinspektionens dag 2023: Skola med hög kvalitet – för alla elever i hela landet.

Under dagen kommer vi att dela med oss av kunskap och insikter från våra rapporter. Huvudmän och rektorer från olika verksamheter delar med sig av erfarenheter och goda arbetssätt. Vi kommer även få lyssna till fördjupande samtal med forskare och andra experter.

Dagen leds av moderator Johan Wester som kommer att se till att det blir gott om utrymme för nätverkande och erfarenhetsutbyte med andra som står inför liknande möjligheter och utmaningar.

Skolinspektionens dag vänder sig i första hand till huvudmän, chefer för skol- och utbildningsförvaltningar, rektorer och utvecklingsansvariga.

Varmt välkommen!

Anmäl dig här

Passa på att nätverka med kollegor på Svenska Mässan Gothia Towers i Göteborg den 6 december! Det går även att delta digitalt.

Anmälan och preliminärt program (uppdateras löpande):

Anmäl dig här

Håll dig uppdaterad med Skolinspektionens nyhetsbrev!

Med Skolinspektionens nyhetsbrevet håller du dig uppdaterad om våra senaste rapporter och aktiviteter och du får samtidigt en bra överblick över vår verksamhet.

Prenumerera här