Till huvudinnehåll

Webbinarier

Vi arrangerar ibland webbaserade seminarier om olika ämnen. Här kan du titta på inspelningar av tidigare webbinarier. Du kan också anmäla dig som prenumerant på inbjudningar till våra webbinarier.

Prenumerera på inbjudningar

Information enligt personuppgiftslagen: E-postadresser, liksom övrig information som skickas till Skolinspektionen, är generellt sett allmänna handlingar vilket innebär att allmänheten kan ha rätt att ta del av informationen. Skolinspektionen kommer att använda e-postadresserna för att skicka ut inbjudningar till webbinarier.

I och med prenumeration samtycker jag till att Skolinspektionen behandlar min e-postadress för detta ändamål.

Här kan du anmäla dig!

Information och support

Det är ett seminarium som hålls via webben. Utgångspunkten är en granskning där projektledaren berättar om de viktigaste resultaten och där gäster från andra skolmyndigheter ofta medverkar.

Du kan se samtliga av Skolinspektionens webbinarium på YouTube.

Max 100 personer kan delta och ställa frågor via chatt. Det går inte anmäla sig i förväg. Vissa webbinarier, där intresset är extra stort, streamas. De som inte fick plats kan då följa webbinariet, men har inte möjlighet att interagera via chatten. Det inspelade webbinariet går alltid att se i efterhand på webben.

Vid problem eller tekniska frågor, ring vår tekniska support:
072-729 41 11

Om du har allmänna frågor om webbinarierna kan du skicka ett mejl till oss. 
webbredaktionen@skolinspektionen.se

Tidigare webbinarier 

Här kan du se våra tidigare webbinarier. Tänk dock på att webbinarierna speglar de förhållanden som rådde då de spelades in.  

Fler webbinarier

Du hittar alla våra tidigare webbinarier på vår Youtube-kanal. Där kan du även hitta andra filmer från oss.

Till Youtube-kanalen.

Senast uppdaterad: 25 augusti 2020